Adobe Photoshop CS6 Geliyor - Neşeli Gençlik

Gönderen Konu: Adobe Photoshop CS6 Geliyor  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ayca

• Site Sahibi
  • Karma 1985
  • O kadar Mahsum Sevdimki Seni, Gözlerine Bakarken B
    • Arkadasligin Tek Radyosu
Adobe Photoshop CS6 Geliyor
« : 19 Ocak 2012, 17:48:09 »
Adobe Photoshop Cs6 indir, Adobe Photoshop Cs6 Full Tek Link indir
adobe cs6 indir, adobe photoshop, adobe photoshop cs6 full indir, adobe photoshop cs6 türkçe indir, adobe photoshop indir

Adobe Photoshop Cs6'nın çıkmasına kısa bir zaman kaldı.Gelişmeleri bu bölümden takip edebilirsiniz.Adobe Photoshop Cs6 yayınlandığı anda bloğumuzdan indirebileceksiniz.

Soru
Ve CS5 orta döngüsü açıklamasına göre, CS6 zamanlaması etkisi olacak bu?
Adobe CEO'su
Iyi, sanırım bakmak için o şekilde ... serbest olduğunuz döngüsü gol için orta-I olarak, işlevselliği için geliştirmek devam gerçek bahsedilen [bkz özellikleri CS5.5 olasılıkla ima için ]
Ve daha sonra 2012 yılında başka bir açıklaması bekleyebilirsiniz.
Soru
Ben CS2 ve CS3 arasında bir orta döngüsü yayın hatırlıyorum. Bu arada 2.3 ile açıkça, 2 ve 3 arasında 24 ay döngüsü oldu. Var var ya, o zamandan bu yana diğer anlamlı orta döngüsü bültenleri oldu bu o noktadan bu yana ilk kez olacak?
Adobe CEO'su
Hayır, ben ekledim düşünüyorum biz geleneksel Acrobat bültenleri birçok güncelleme toplum açısından Yaratıcı tarafından bir nedeni kullanılan Acrobat Acrobat çünkü daha Yaratıcı, çevrim ürün farklı bir bulunmamakta. Ama bölümü için en, ben de istiyorum ekran demek ki bu gerçekten çok açısından yeni bir konum koyarak biz işlevselliği tüm strateji ve verilen Dijital Yayıncılık Çözüm . Biz de Macromedia yaptı edinilen biz Macromedia ürünlerinin zaman şeyleri birlikte gibi, ama yayın döngüsü olur-ki bu gerçekten ilk önemli orta.
Soru
Nasıl Creative Suite daha artan güncellemeleri ve bültenleri dörtte geçmiş çift üzerinde son yorumu ile ileriye buraya gidiyor düşünmeliyim? biz 12 ay (diyebilirsiniz) ara sürümler, şimdi 24 aylık döngülerinin düşünmek mi? biz ileriye dönük düşünmeye başlamalı döngüsü bu tür mı?
Adobe CEO'su
Evet, ben sipariş-büyüklükte o düşünmek için iyi bir yol olduğunu düşünüyorum.Müşterilerimize değer sunmak ve güncel sürümleri tutmak devam etmek istiyorum. Ve ben gitmek devam temel yenilik miktar bahsetmiştik düşünüyorum, 24 ay çevrimi bize müşterilerinin en güncellemek için iyi bir süre olduğunu. Ama biz, yıllık bazda sağlamaya devam etmesi ve gerçekten bizim hedefimiz önemli bir değer var.
Soru
O zamanlar sadece onaylamak için, orta döngüsü yayımlanmasından sonra yeni bir kilometre taşı sürümü 2012 yılında olacağını söyledi. Doğru mu?
Adobe CEO'su
Bu doğru.2011 sonu 2012 başı gibi piyasada olacak.

Adobe Photoshop Cs6'nin v13.0 pre release versiyonu ilk bizde
Burdan indirebilirsiniz
Linklerin Gorulmesine Izin Verilmiyor. Uye Ol ya da Giris Yap
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2012, 17:58:56 Gönderen: ESMER MELEGIM »

Çevrimiçi H@SR€T

• Web Maister &Yönetici
  • Karma 1157
  • s€v€n€ c@NIm f€d@ s€vm€y€n€ €Lv€d@..
    • hasretgonlumfm
Ynt: Adobe Photoshop CS6 Geliyor
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2012, 18:08:40 »
Paylasım adina tskler  canim..  herkesin isine yarayacaktir kesin..

H@SR€T GONLUM

Çevrimiçi uSTa

• Yönetici
  • Karma 148
  • Cok sevdim ama anlayamadi..
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2012, 23:59:21 »
Emegine saglık,cok güzel bir paylaşım,tşkler..

HayaLeT

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2012, 20:47:58 »
Emegine saglık paylasım ıcın tskler güzelbir paylasım olmus .....

Tags:

Hier gehts zur Topliste HemenEkle.com | Siteni Ekle Genel Türk Web Siteleri
neseligenclik.org | Flatcast index | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Yardım | Flatcast Radyo

Tüm Hakları Saklıdır.| www.neseligenclik.org
Canlı Yayın|www.tatlikizlarfm.com

Dsng AyÇa